Geile verhalen Nicole Bexley  

Geile BDSM afspraak

Ik sta bekend als meesteres Irma en wordt regelmatig ingehuurd door mannen die graag gedomineerd willen worden. Nu heb ik al jarenlange ervaring als BDSM meesteres en heb daardoor een oogje voor mannen voor wie ik iets kan betekenen. Ik probeer dan ook tijdens het boodschappen of andere zaken in het leven altijd mijn ogen open te houden en “onzekere” mannen te scannen. Zo ben ik ook in contact gekomen met Robin aan wie ik direct zag dat ik een toegevoegde waarde kon hebben bij zijn seksueel genot. Ik neem je dan ook mee in het verhaal met Robin en de spannende BDSM date die wij hebben gehad.

Contact met Robin

Daar staat Robin. Ik zie hem iets wat verlegen staan bij de bushalte. Zonder ook maar ooit contact met hem gehad te hebben zag ik direct dat deze jongen niet helemaal happy was en weinig seksueel genot beleefde. Ook al draagt hij mooie kleding en ziet hij er verzorgd uit, ik zie de onzekerheid in zijn ogen. Ik kon het dan ook niet nalaten om bij het instappen in de bus naast hem te gaan zitten. De bus was half gevuld dus er was ruimte genoeg om ergens anders te zitten, maar ik had wel even zin in wat spanning en sensatie. Hij keek al een beetje verbaasd dat ik naast hem ging zitten en zo breed dat het niet anders kon dat ik hem aanraakte met mijn heup. Als een echte onzekere jongen schoof hij uit zichzelf een stuk op. Dit was een goede stap, want hij ging niet direct in op mijn eerste avances. Nu moest ik contact met hem leggen en dat probeerde ik eerst eenvoudig. Een onschuldig gesprek is de ideale manier om het ijs te breken en contact met Robin te leggen. Nu heb ik een trucje om eenvoudig in contact te komen met mannen. Ik vraag heel eenvoudig of hij het broertje is van Marcel. Dat wordt logischerwijs altijd ontkend, maar dat geeft mij wel de mogelijkheid om verder te praten. Zo ook met Robin.

Het ijs is gebroken

Nu het ijs gebroken was raakte wij in gesprek. Wij hadden het over allerlei dingen in het leven en natuurlijk ook wat wij deden voor de kost. Hij werkte bij een groot bedrijf als systeembeheerder. Zo een functie had ik ook al een beetje verwacht. Uiteraard kreeg ik die vraag ook terug. Ik zei, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, dat ik voor mezelf werkte als BDSM meesteres. Dit resulteerde direct in een rood hoofd bij Robin. Dit had hij natuurlijk nooit verwacht. Maar waar de meeste mannen dan schrikken en zich niet meer openstellen, ging Robin er serieus op in. Wauw dit had ik zelfs niet verwacht! Na wat uitleg over BDSM en wat ik precies doe zag ik de interesse in zijn ogen. Al snel was het een intens gesprek van 30 minuten waar wij eigenlijk al diep ingingen op mijn precieze handelingen en klantenbestand (zonder namen te noemen). Mijn halte kwam eraan. Voordat ik het wist vroeg hij mijn nummer, zodat hij misschien een keer zou bellen om een afspraak te maken. Ik gaf mijn nummer en fluisterde in zijn oor dat de eerste keer gratis is. Ik denk zomaar dat zijn dag niet meer stuk kon.

Leave A Comment