Geile verhalen Nicole Bexley  

Mijn eerste trio met mijn vriend en mijn geile vriendin

Ik ben 23 jaar heb blond haar, een volle D cup en mooie ronde billen. Ik woon inmiddels al 4 jaar samen met mijn vriend Mitchel. We zijn allebei erg gek op seks en hebben ook zeker elke dag seks. We hebben het erover gehad om ooit eens een trio te hebben met een mooie vrouw erbij. Gelukkig wou 1 van mijn vriendinnen wel mee doen. Vandaag is het eindelijk zover en gaan we lekker met z’n 3en neuken.

Het is inmiddels al 10 voor 7 en dat betekent dat Amy er al bijna is. Bij de gedachte wordt ik al lekker nat. Ik heb altijd al interesse gehad in zowel mannen als vrouwen en ik ben super blij dat Mitchel ook graag een trio wil doen met mij en Amy.

‘Heb je er al zin in schat?’ Vraag ik enthausiast aan Mitchel.
‘Ja lieverd ben nu al geil.’
Daar gaat de deurbel, snel sta ik op van de bank en hol naar de deur doe de deur open en begroet mijn vriendin.
‘Hoi lieverd, leuk dat je er bent. Wil je misschien ook een wijntje om lekker in de mood te komen?’
‘Hey ja lekker hoor.’ antwoord amy.
Snel loop ik door naar de keuken, pak 2 wijnglazen uit de kast en schenk ze vol met lekkere rose. Voor Mitchel pak ik een biertje uit de koelkast en loop naar de woonkamer met ons drinken.
Een aantal wijntjes en biertjes verder zijn we allemaal lekker aangeschoten en wordt de sfeer lekker ontspannen. Amy staat ineens op vanuit haar stoel loopt naar mij toe en begint mij te zoenen. Het was een heerlijke zoen en al snel kreeg ik het helemaal warm van binnen. Wat is ze toch ook knap, bruin krullend haar met een slank figuur, een volle C cup en lekkere billen.

Leave A Comment